Particip la Legal Half Marathon Bucharest ~ 2024 pentru o cauza draga mie

 

Madalina Chirciu Asociatia HEM / N-avem Sange

62.5% Complete
625 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Bună, sunt Mădălina și pe 24 martie alerg la Legal Half Marathon pentru “N-avem SANGE”, un proiect derulat de Asociatia HEM, pentru Institutul National de Hematologie Transfuzionala ce are ca obiectiv sprijinirea donării voluntare de sânge, educarea și informarea publicului în legătură cu importanța donării constante.

De ce am ales această cauză ?

Pentru că sunt conștientă de necesitatea donării de sânge și cât de mult contează pentru cei în nevoie și mereu mi-am dorit să pot dona, însă nu pot fiind sub limita greutății permise, iar prin această modalitate simt că pot contribui și pot ajuta!

Indiferent dacă te regăsești în situația mea sau dacă ești un donator de sânge regulat, te invit să donezi oricât de puțin și să faci o faptă bună, ce va fi apreciată cu siguranță! În fiecare zi viața cuiva depinde de donatorii de sânge.

Donațiile vor ajunge direct în contul organizației, iar tu vei contribui la răspândirea informației și vei ajuta ca donarea de sânge să intre în rutina oamenilor sănătoși și eligibili. 

Vă mulțumesc pentru fapta bună!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Programul "N-avem SANGE?!" este unicul program derulat de Asociatia HEM,  cel mai vizibil program la nivel national dedicat informarii si constientizarii nevoii de sange. 

 

Am implementat prima parte a proiectului: exteriorul centrului mobil de activare.

Continuam cu interiorul: un spatiu pentru discutii si consultatii, decor pentru pereti, aparate de apa si cafea, ecrane LCD, un computer si un frigider.

  Te invităm la primul concurs de alergare dedicat profesiilor juridice. Asociația EOS D’ART, in parteneriat cu BAROUL BUCURESTI, Primăria Municipiului București, vă invită la prima ediție a LEGAL HALF-MARATHON. Cu startul din fața Tribunalului București și cu traseul pe Bd. Unirii, ai ocazia unui traseu plat în centrul orașului.

 

8 Donații

Anonymous

75 RON
Succes!
22 Mar 2024

Magda

50 RON
19 Mar 2024

Anonymous

150 RON
19 Mar 2024

Anonymous

50 RON
18 Mar 2024

Anonymous

50 RON
18 Mar 2024

Anonymous

100 RON
17 Mar 2024
Succes ✨🫶🏼
15 Mar 2024
<3
11 Mar 2024
Madalina Chirciu : Asociatia HEM / N-avem Sange
Particip la Legal Half Marathon Bucharest ~ 2024 pentru o cauza draga mie