42 km de recunostinta

 

Andreea Timofte Asociatia HEM / N-avem Sange

13.095238095238% Complete
550 RON
Sumă strânsă
4,200 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Sunt Andreea Timofte si anul acesta mi-am aniversat implinirea a 42 de ani, prin 42 km de recunostinta. ❤️

Nici n-am stiut cat de mult imi doresc acest maraton, pana n-am inceput sa ma antrenez pentru aceasta cursa, atat de ambitioasa pentru mine. Nici n-am stiut cat e de importanta aceasta cursa pentru mine, pana n-am ajuns la linia de Finish a celei de-a 15-a editii a Maratonului International Bucuresti. Alerg din 2014, an in care am experimentat si prima stafeta. Iar in 9 octombrie 2016, cu exact 6 ani inainte de acest moment, am participat la primul meu Semimaraton, in cadrul editiei cu nr. 9 al aceluiasi eveniment. Intamplarea face, ca tot in 2016 am inceput activ sa incurajez donarea de sange si alaturi de alti cativa colegi minunati, am pus bazele programului "N-avem SANGE?!".

Motivatia mea pentru participarea la aceasta cursa, este independenta de cauza sociala in care am ales sa ma implic. Atat doar, ca in cei 42 de km de recunostinta, un segment important il ocupa chiar aceasta cauza, despre care stiu ca ajuta oameni aflati in situatii delicate si mai ales convinge si construieste o comunitate fantastica de oameni frumosi si altruisti, donatori sanguini fideli si / sau ambasadori activi ai donarii de sange. Adica #bloodfluenceri!

Finalizarea Centrului Mobil de Activare, ne-ar ajuta sa punem in aplicare planul nostru de campanii si actiuni locale, la nivel national, de informare si interactiune cu oameni sanatosi, eligibili si curajosi, asociate anterior unor colecte mobile de sange.

Nu stiu daca efortul de a strange 4200 lei va fi la fel de mare ca-n cei 42 de km, dar pot sa va spun ca imi doresc sa incerc, la fel de mult cum mi-am dorit maratonul. Iar daca voi reusi, voi simti ca am ajuns din nou la linia de FINISH a unui altfel de maraton, la fel de important. ❤️

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Programul "N-avem SANGE?!" este unicul program derulat de Asociatia HEM,  cel mai vizibil program la nivel national dedicat informarii si constientizarii nevoii de sange. 

 

Am implementat prima parte a proiectului: exteriorul centrului mobil de activare.

Continuam cu interiorul: un spatiu pentru discutii si consultatii, decor pentru pereti, aparate de apa si cafea, ecrane LCD, un computer si un frigider.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

5 Donații

Anonymous

200 RON
Felicitări, Andreea! Este un efort extraordinar pe care cândva sper să-l realizez și eu. La mulți ani învă o dată! 🤗😘
11 Oct 2022

Anonymous

50 RON
11 Oct 2022

Stefan I

100 RON
Succes!
10 Oct 2022

Cobra C

150 RON
#cobraspower :)
10 Oct 2022
Wow! Felicitări pentru cursă, dragă Andreea! 🤗 Și Felicitări pentru minunatul proiect, mult succes în continuare! 💝
10 Oct 2022
Andreea Timofte : Asociatia HEM / N-avem Sange
42 km de recunostinta